Cars Jeans Stadion

Het eerste mannenelftal en het vrouwenelftal van ADO Den Haag speelt zijn thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion. Het voetbalstadion werd in 2007 geopend en beschikt over een capaciteit van 15.000 bezoekers. Het stadion kende diverse namen, namelijk het ADO Den Haag Stadion en het Kyocera Stadion. De bouw kostte de club een bedrag van 27 miljoen euro en het stadion is gelegen in de wijk Forepark. Het Cars Jeans Stadion is de opvolger van het beruchte Zuiderparkstadion. In 2014 was het stadion één van de speellocaties voor het WK Hockey.

Kunstgras in het Cars Jeans Stadion

In 2013 was de kogel door de kerk en werd besloten om voortaan op kunstgras te gaan spelen. De reden achter het besluit was het slechte grasveld. Op 26 oktober speelde ADO Den Haag zijn eerste duel op kunstgras tegen FC Twente. ADO Den Haag won de wedstrijd met 3-2, mede door een doelpunt van Mike van Duinen in de 88e speelminuut.

Aad Mansveld Stadion

De fans van ADO Den Haag besloten op een gegeven moment om het stadion te vernoemen naar de clubicoon Aad Mansveld. De supporters namen als voorbeeld het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Er werd een stichting opgericht en geld ingezameld om het stadion van naam te laten veranderen. Echter kwam het niet zo ver. De voetbalclub weigerde de naam te wijzigen en dat had financiële redenen. ADO Den Haag kon meer inkomsten halen uit een commerciële naam. De naam zou de Haagse voetbalclub rond een miljoen euro kunnen opleveren en dat had ADO hard nodig. Vandaar dat het voetbalstadion lange tijd door het leven ging als het Kyocera Stadion en het Cars Jeans Stadion.