ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie

Voetbaltalenten moeten nu even goed opletten, want ADO Den Haag heeft iets speciaal voor jullie klaarstaan. De vrouwenvoetbalclub heeft namelijk een speciale academie opgezet. Liefhebbers die graag willen trainen onder de leiding van enkele speelsters uit het eerste team en de ervaren trainer Sjaak Polak, die zijn aan het juiste adres. Sinds 2012 worden er traditiegetrouw speciale trainingen voor talenten georganiseerd. De ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie bleek zo’n groot succes, dat het een heuse traditie is geworden.

De ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie bestaat uit een zevental trainingen op het hoogste niveau. Het draait ook om plezier en vermaak. Er is voor de talentvolle doelvrouwen ook nog een unieke Keepers Academie opgericht bij ADO Den Haag. Na afloop van de zeven trainingen zal er nog één slotwedstrijd worden gespeeld met alle deelneemsters aan de academie. Je kan jezelf eenvoudig inschrijven en dan is het hopen dat je een uitnodiging zal ontvangen.

Wie kunnen er meedoen?

De ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie is voor talenten ook een manier om zichzelf in de kijker te spelen bij een Eredivisie club. De scouts en hoofdtrainer Sjaak Polak zullen de talenten goed observeren tijdens de trainingen. De deelneemsters moeten geboren zijn tussen 2006 en 2014.

Hoeveel kost de academie?

Deelname aan de ADO Den Haag academie voor vrouwenvoetbal kost 159 euro. Je ontvangt daarvoor ook een oorkonde, een bal en een goodiebag vol met leuke ADO-artikelen. Wellicht zal het je ook een plekje opleveren in de beloftenselectie van de ADO Den Haag Vrouwen, je weet maar nooit!